NOA N7

GAZE
INTO THE NIGHT SKY

NOA n7
display

5.7" 18:9 HD+

android

Android 8.1

fast_charging

3000mAh

cpu

4GB

storage

64GB Чување

camera

16MP + 2x 16MP

noa n7 phone

МАТЕРИЈАЛ ЗА СЕКОЈА ЕПОХА

Керамичко куќиште

Клеј и други керамики се со нас од камено доба до 21 век. Го зедовме овој древен материјал и создадовме уникатно застаклено куќиште во длабока кобалт-сина боја која се врти и менува нијанси под различни услови на осветлување.

сонувај

со отворени очи

noa n7 camera

На smartphone-от N7 му го дадовме двојниот Sony IMX 298 16MP фото апарат, кој ви дава можност да снимате фантастични фотографии каде и да сте!

noa n7 photo

СОВРШЕНА ФОТОГРАФИЈА

noa n7 photos features

Perfection with every snap! Enjoy the crystal clarity of N7's photos, made possible with dynamic visual processing software that adapts to any weather conditions!

FACE ID

Обезбедувањето на вашите фотографии никогаш не било полесно - само снимајте "selfie" и NOA N7 скенирајте го лицето и креирајте дигитална слика која ќе ве идентификува како вистински сопственик.

noa n7 face id
noa n7 model back

FACE BEAUTY

Нека твојата праведност свети како ѕвезда

ДЛАБОКИ, ДЕТАЛНИ ФОТОГРАФИИ

80MP

Oversampling softvwe

Моќниот N7 софтвер за паметни телефони комбинира две фотографии од два извори за да ги комбинира во уникатна слика од 80MP!

noa n7 80mb woman

ФАНТАСТИЧКИ ЗВУЧНИ ФИНАЛИ

noa n7 dts

каде и да сте

Опуштете се под ѕвездите со DTS засилен звук.

noa n7 front

Техничките спецификации

 • MT6750 1.5GHz Octa Core 4G LTE
 • 5.7" HD+ 18:9, 720*1440px
 • 4GB RAM
 • 64GB Storage (do 128GB)
 • 3300 mAh lithium
 • Android 8.1
n7 noa mobile sketch
 • 16MP /16MP Dual Sony IMX 298
 • FaceID, G/P/L-sensor, Gyrometer, Lightsensor
 • GPS (1.57542GHz) + AGPS Navigator
 • Dual SIM (hybrid, 2x nano SIM)
 • DTS Audio
 • 72.2*153*9mm

Подршка