NOA N10

noa n10 phone

Чекор поблиску до ѕвезди

NOA N10 EISA 2018-2019 best buy smartphone
android

Android 8.1

display

6.18" 19:9 FHD+

cpu

MT6763V/WT 2.5GHz

fast_charging

3300mAh

camera

Двојна задна камера

storage

4GB / 64GB

noa n10 phone

Повеќе
екран за проширување

Од година во година, гледаме се повеќе и повеќе видео содржини преку нашите мобилни телефони. Со цел да им дозволиме на нашите корисници уште поинтензивни искуства, обезбедивме екран NOA N10 со сооднос од 19: 9. Уживајте во вашите видеа, без да морате да ги видите црните решетки на врвот и на дното на екранот.

Моќта на звукот

Времето на уредите посветено исклучиво на репродукција на музика е речиси целосно, а нивното место е окупирано од мобилни телефони. Со цел нашите корисници на мобилни телефони N10 да уживаат во нивните омилени песни во движење како никогаш досега, имаме лиценцирана реномираната DTS звучна технологија, која го подобрува квалитетот на звукот дури и под помалку идеални услови!

noa n10 phone

Вечен материјал

Со оглед на постојано зголемување на големината на нашите мобилни телефони, важно е нивната вкупна маса да не надминува разумна граница. За да ја намалиме тежината на NOA N10 и да го олесниме користењето, имаме ултра тенок тело со слој што ги комбинира корисноста и елеганцијата во уникатното пакување.

Слики изострене до граница

Задна камера

16MP Sony IMX499

Благодарение на напредокот на мобилната технологија ние сме во состојба да ја користите камерата во секое време. За жал, квалитетот на овие камери се уште заостанува од камерите кои се одделни уреди. Да го премости јазот во технологијата ви овозможи да снимате висококвалитетни слики каде и да сте, воведовме во NOA N10 oversampling технологија, кој користи двојна Sony IMX499 16MP камера за да создаде слика со резолуција од 96 MP!

насмевка ги отвора сите врати

Предна камера

16MP

Заштита

FACE ID

SELFIE

FACE BEAUTY

Нашите лица се една од многуте работи што нè прават уникатни и кои нè идентификуваат. За да го искористиме овој факт, ние обезбедивме NOA N10 технологија за откривање на лице, со која лесно можете да го отклучите и заклучите вашиот телефон со снимање на селфи. NOA 10, мобилен телефон кој те препознава на прв поглед!

Чекор поблиску до ѕвезди

Уште од почетокот на револуцијата на паметните телефони, ги користиме за се повеќе и повеќе работи, а сега целиот наш живот е зачуван во овој разноврсен уред. Со цел вашите лични и финансиски информации да бидат безбедни од љубопитни очи, ја опремивме функцијата за препознавање лице на NOA N10 за да можете лесно и ефикасно да го контролирате пристапот до вашиот мобилен телефон. Благодарение на NOA N10, контролата на вашите лични податоци никогаш не била полесна!

Техничките спецификации

 • MT6763V/WT 2.5GHz Octa Core 16NM
 • 6.18" 19:9 FHD+ IPS 1080*2246px
 • 4GB RAM
 • 64GB Storage (up to 256GB)
 • 3600 mAh lithium
 • Android 8.1
n10 noa mobile sketch
 • 16MP /16MP dual Sony IMX499 Oversampling up to 96MP
 • G/P/L-sensor, Gyrometer, Lightsensor
 • GPS (1.57542GHz) + AGPS Navigator
 • Dual SIM (2x nano SIM) / dual Standby
 • DTS Audio
 • 75.6*155*7.9mm 168g

Подршка