noa circle

H10le

ДРУГАТА СТРАНА НА МОЌТА
noa h10le best buy smarthpone

EISA BEST BUY SMARTPHONE
2017-2018

cpu

MT6750T Octal

ram_rom

3GB / 32GB

unibody

Alu unibody

hardness_glass

HD AMOLED

fingerprint

32GB Чување

camera

13MP / 13MP

Елегантен и остар.

Најчесто користените предмети често завршуваат на подот, а мобилните телефони не се исклучок. За да бидете сигурни дека вашето мобилно искуство нема да биде прекинато со паѓање на тврда површина, NOA H10le има дизајн на алуминиумски модел кој го штити деликатниот ентериер и се вклопува во елегантна обвивка отпорен на падови.

h10le phone

Двојна 13MP задна камера

Задната двојна 13MP камера е опремена со автоматски фокус и автоматска контрола на температурата на бојата - Примени на совршени фотографии направени со едно притискање на копчето!

noa h10le phone

Богатство на боите

Кога станува збор за модерни мобилни телефони, потрошувачката на енергија е критична точка. Затоа, NOA H10LE доаѓа со AMOLED дисплеј, со што драстично се намалува потрошувачката на батеријата за да се зголеми ефикасноста на вашиот мобилен телефон.

Чувајте ги вашите тајни

Дали вам е доста од паметење на броеви за пинови, гестови и други методи за заклучување на вашиот екран. NOA H10 доаѓа со читач на отпечатоци што го заклучува и отклучува вашиот мобилен телефон со еден допир со прст. Целосната приватност никогаш не била полесна!

noa h10le phone fingerprint

Повеќе од све

noa h10le feature
noa h10le feature
noa h10le feature
noa h10le feature
noa h10le feature

Техничките спецификации

 • MTK Helio X27 Ten core 2.6GHz
 • 5.5” AMOLED display 1080*1920
 • 4GB RAM
 • 64GB Storage
 • 3800 mAh lithium
 • Android 7.1.1
H10le sketch
 • 13MP / 2x13MP
 • 4G FDD-LTE
 • GPS + AGPS Navigator
 • Dual SIM
 • USB Type-C fast charging
 • 154*76*7.1 mm

Подршка