Next Se
nextse noa phone

Нов вид на забава!

Искусете го најновото во мобилната технологија со NOA NextSE, што сигурно ќе ве фасцинира!

android

Android 7.0

display

5" FWVGA

3g

3G

ram_rom

1GB / 8GB

fast_charging

2550mAh

bluetooth

Bluetooth 4.0

Двапати повеќе опции

Многу малку даватели на мобилни услуги обезбедуваат целосен опсег на опции и тарифи за избор. Со цел да ви дадеме подобар избор на бенефиции за мрежата, го обезбедивме следниот мобилен телефон Next SE со два слота за SIM картички, така што можете да користите два провајдери во еден уред!

Техничките спецификации

  • SC7731C Quad core 1.2GHz
  • 5 inch IPS FWVGA 480*854px
  • 1GB RAM
  • 8GB
  • Android 7.0
noa nextse sketch
  • 2550 mAh lithium
  • 2MP предна / 5MP заден
  • 3G
  • Dual SIM
  • 124x63x9.3mm

Подршка