LOOP

noa core
Ексцентричен и забележлив
noa core loop phone noa core loop phone

Верен придружник

на дофат

display

4.5" QHD

bluetooth

Bluetooth 4.0

dual_sim

Двоен СИМ

ram_rom

1GB / 8GB

noa core loop phones

Поголем во внатрешноста

QHD дисплејот на Loop покажува јасни и остри слики кои и покрај нивната мала големина не ја жртвуваат јасноста и времето на одговор. Добри работи доаѓаат во мали пакети!

Неговата достапна цена и раб, ергономски обликувано сместување прават мобилен телефон за секого!

noa loop visuals noa loop visuals
noa core loop phones

Техничките спецификации

 • MTK6580 Quad core 1.3 GHz
 • 4.5” QHD IPS 540*960
 • 1GB RAM
 • 8GB Storage
 • 1500 mAh lithium
 • Android 5.1
NOA Core loop sketch
 • 2MP / 5MP со блиц
 • 3G
 • GPS + AGPS Navigator
 • 2 сим картички
 • Micro USB 2.0
 • 133*67*9.8 mm

Подршка