NOA l12

Дуплирајте ја
ВАШАТА ЕФИКАСНОСТ

Поедноставувајте го вашиот живот и фокусирајте се на важни работи со помош на сигурен уред!

display

2.4" екран

dual_sim

Двоен СИМ

bluetooth

Bluetooth

speakers

FM Radio

MUSIC AND NEWS ON THE GO!

Уживајте во богатството на информации каде и да сте со NOA L12. Само приклучете ги слушалките!

noa radio

Техничките спецификации

  • SC 6531E
  • 2.4" 240*320px
  • 32MB RAM
  • 32MB
  • 1.800mAh
L12 noa mobile sketch
  • Дуал SIM
  • 2G
  • FM Radio
  • Micro USB 2.0
  • 122.4*53*13.4mm

Подршка